tag:blogger.com,1999:blog-30283296940340406942024-03-13T17:03:58.733-07:00PERKHIDMATAN KATERING & KANOPIdrendang cateringhttp://www.blogger.com/profile/02277734746220960454noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-3028329694034040694.post-17968175007572238322011-02-27T06:22:00.001-08:002012-03-21T05:06:57.272-07:00PERKHIDMATAN KATERING & KANOPICONTOH MENU PERKAHWINAN.<br />
<br />
<b>MENU 1</b><br />
- nasi minyak/tomato<br />
- nasi putih<br />
- ayam masak merah - kcg peas<br />
- dalca campur ( sayur + daging)<br />
- papedom<br />
- buah-buahan campur<br />
- air kordial<br />
<br />
<i><b>RM 9.00 p/pax</b></i><br />
<br />
<b>MENU 2</b><br />
- nasi putih<br />
-ayam goreng berempah<br />
- sambal udang + petai<br />
- kari kentang + daging<br />
- gulai lemak nenas + ikan masin<br />
- ulam + sambal belacan<br />
- ikan masin layang<br />
- buah-buahan campur<br />
- air kordial<br />
<br />
<i><b>RM 10.00 p/pax</b></i><br />
<br />
<b>MENU 3</b><br />
- nasi beriani basmathi / jagung<br />
- nasi putih<br />
- ayam goreng berempah<br />
- sambal udang / sotong<br />
- dalca campur<br />
- jelatah timun<br />
- bubur kacang hijau<br />
- buah-buahan campur<br />
- air kordial<br />
<br />
<i><b>RM 11.00p/pax</b></i><br />
<br />
<b>MENU 4 </b><br />
- nasi beriani basmathi<br />
- nasi putih<br />
- ayam goreng/masak merah<br />
- daging rendang/masak kurma<br />
- acar timun & acar buah<br />
- dalca campur<br />
- buah-buahan campur<br />
- papedom<br />
- air kordial & cendol<br />
- air masak<br />
<br />
<i><b>RM 12.00 p/pax</b></i><br />
<br />
<b>MENU 5</b><br />
- nasi beriani/tomato/jagung<br />
- nasi putih<br />
- ayam masak kurma<br />
- kari daging kambing<br />
- sambal sotong berserai<br />
- dalca campur<br />
- acar buah & acar timun<br />
- papedom<br />
- puding mangga<br />
- chocolate moist steam cake/cendol<br />
- buah-buahan campur<br />
- air kordial punch<br />
- air masak<br />
<br />
<i><b>RM 17.00 p/pax</b></i><br />
<br />
<b>PERCUMA !! :</b><br />
<br />
1. set hidangan & hiasan meja pengantin ( 10 orang ). contoh menu hidangan pengantin :<br />
- nasi beriani & nasi putih, ayam goreng berempah istimewa, udang panjat<br />
raja sehari, kurma daging berlobak, ikan bawal 3 rasa, tambahan menu<br />
kahwin pilihan, jeli mangga/puding jagung, kordial punch & mineral botol.<br />
2. set hidangan 2 meja VIP(20 orang) - hidangan dengan dome<br />
3. Pelayan VIP yg terlatih.<br />
<br />
<b>UNTUK TEMPAHAN 800 PAX KE ATAS, TAMBAHAN PERCUMA :</b><br />
<br />
1. majlis di dewan :<br />
<br />
- meja bulat 30 unit - beserta dengan alas meja & layer.<br />
- kerusi plastik - 280 - 300 unit.<br />
- meja hadiah & meja kek - beserta dengan alas & skirting<br />
- kek 3 tingkat & hiasan.<br />
<br />
2. majlis di rumah :<br />
<br />
- 4 unit set kanopi piramid (20'x20') - beserta dengan scallop ( warna ikut pilihan ), meja makan tetamu, alas meja, kerusi tetamu, lampu & kipas setiap kenopi.<br />
- meja hadiah & meja kek - beserta dengan alas & skirting.<br />
- kek 3 tingkat & hiasan.<br />
<br />
<b>PAKEJ KANOPI : ( harga : rm 250.00 )</b><br />
<br />
- kanopi (20'x20') termasuk kerusi plastik, meja & alas meja & alas meja untuk 40 orang, lampu & kipas<br />
- scallop ( warna ikut pilihan ) : + rm50.00<br />
<br />
cara pembayaran :<br />
<br />
1. kunci tarikh ( lock date : 10% dari harga sebenar ( dibayar ketika persutujuan di buat )<br />
2. bayaran sebanyak 50% - sebulan sebelum majlis<br />
3. bayaran penuh seminggu sebelum majlis<br />
4. bayaran boleh di buat secara tunai @ cek<br />
<br />
<br />
<span style="font-size: x-small;"></span>drendang cateringhttp://www.blogger.com/profile/02277734746220960454noreply@blogger.com1